Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

#ТиЯк: «Триматись допомагають робота, відповідальність, надія, щоденний приклад тих, хто навколо»

Дата: 30.06.2023 10:25
Кількість переглядів: 147

Перша леді Олена Зеленська стала гостею спеціального випуску подкасту «Простими словами» від «The Village Україна». 

Фото без опису

У годинній розмові з ведучими – клінічною психологинею Софією Терлез та журналістом і письменником Марком Лівіним – гармонійно переплітаються особисті та суспільно важливі теми. 

Відправна точка – запитання «Ти як❓» 

👩🏼  Як сімейне життя під час повномасштабної війни? Які книги читає перша леді? Які стосунки має із соціальними мережами? Що робить, коли треба заспокоїтися і перемкнутися?

📝  Як розростається Всеукраїнська програма ментального здоров’я? Як викорінюється стигма у цій темі? Як і де шукати підтримку, коли не справляєшся сам? 

Слухати подкаст на різних майданчиках: Apple Podcasts (https://bit.ly/3NT8xEg), Spotify (https://bit.ly/43acIQ9), SoundCloud (https://bit.ly/3r2YYJL), Google Podcasts (https://bit.ly/3plNsca), YouTube (https://bit.ly/3CSiWcN). Читати конспект  (https://bit.ly/3NTtdvS) розмови. Допис першої леді - тут (https://bit.ly/3NQu1BC).

ℹ Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» (https://www.howareu.com/) Проєкт реалізовано за підтримки ВООЗ у співпраці з Координаційним центром із психічного здоров’я при КМУ та ГО «Безбар'єрність».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь