Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

В Житомирі відбудеться книжковий форум «Відсіч. ДієСлово». АНОНС

Дата: 08.09.2023 15:43
Кількість переглядів: 47

З 29 вересня по 01 жовтня 2023 року в Житомирі в межах літературного марафону триватиме книжковий форум «Відсіч. ДієСлово» .

Фото без опису

В програмі книжкового форуму «Відсіч. ДієСлово» працюватиме літературна сцена, на якій будуть проходити ворк-шопи, панельні дискусії, зустрічі з видавцями, поетами та письменниками, книжковими блогерами, переможцями літературного марафону 2022 та 2023  років, а також музична програма.

Родзинкою книжкової гостини буде літературний гастрофест за участі територіальних громад Житомирської області що пригощатимуть гостей форуму смаколиками, які полюбляли українські поети та письменники, зокрема борщем з карасями як любив Тарас Шевченко або ситними галушками про, які так багато писав Котляревський.

Проєкт буде втілено за грантової підтримки Українського інституту книги в рамках мистецького конкурсу культурно-мистецьких проєктів на організацію і проведення заходів з промоції читання.

Форум пройде на території суспільного простору за адресою: місто Житомир, Бульвар Новий, 4 (біля Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича).

Додаткову інформацію щодо проєкту та можливої участі у ньому можна отримати за адресою електронної пошти марафону – [email protected]

Організатори форуму — громадська організація “Головна Сцена”, Житомирський книжковий форум «ДієСлово» за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирської обласної ради, Житомирської міської ради, управління культури та туризму Житомирської ОВА, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, та управління культури Житомирської міської ради.

Детальна програма книжкового форуму вже скоро буде оприлюднена на офіційній сторінці марафону у facebook ТУТ.

Про це інформує управління культури та туризму Житомирської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь