Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Прибирання кладовища – це святий обов’язок кожного з нас перед рідними, що відійшли у вічність

Дата: 25.09.2023 11:15
Кількість переглядів: 77

Саме так вважають працівники Горщиківської сільської ради і доводять це справами.

Фото без опису

Так, сьогодні вони вийшли на прибирання місцевого кладовища, адже роботи тут чимало. Саме в цю хвилину працівниками сільської ради вже викошується акація, що заполонила деякі ділянки кладовища, збирається, дістається з важко доступних місць та вивозиться сміття.

Фото без опису

Працівники сільської ради запрошують долучитись до прибирання всіх жителів громади, адже прибирання кладовища – це святий обов’язок кожного з нас перед рідними, що відійшли у вічність.

Фото без опису

Закликаємо підтримувати чистоту та порядок на кладовищах, не створювати хаотичних сміттєзвалищ, а сміття відносити до спеціально відведених місць. Зміни починаються з кожного з нас! Не треба чекати, що це зробить хтось інший. Важливо не забувати дорогу до місця останнього спочинку своїх рідних та близьких. Сьогодні ми особливо маємо бути активними й докладати максимум зусиль до будь-якого покращення.

Тож, роботи на місцевому кладовищі сьогодні вистачить всім. Чекаємо вас, дорогі односельці! Давайте разом наведемо лад на кладовищі та не забудемо і про місця загального користування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь