Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання з Днем захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 151

Сьогодні Україна відзначає одне з головних державних свят – День захисників та захисниць України, що відзначається у день Покрови Пресвятої Богородиці та День козацтва. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День захисника України». В зв’язку з реформою церковного календаря в Україні з 2023 року святкування перенесено на 1 жовтня.

Фото без опису

Як ніколи, сьогодні ми знаємо ціну справжньому патріотизму наших захисників і захисниць, їх силі, мужності, наполегливості, впевненості у власних силах, козацькій звитягі. Саме завдяки їм сьогодні Україна протистоїть потужному ворогу, окупанту, підступному сусіду, що напав на нашу державу й щодня вбиває українців, знищує нашу інфраструктуру, впливає на економіку країни.

Сьогодні ми щодня чуємо трагічні звістки про загибель мирних українців та воїнів, Героїв. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю кожного з них. Звертаємося в молитвах до Бога, до Пресвятої Богородиці, щоб вона своїм Покровом захистила нас, наших воїнів. 

Згадуємо наших славних пращурів – козаків, які передали нам на генетичному рівні прагнення жити вільно, не залежати від імперських намірів ворожого сусіда, бути сильними, волелюбними, єдиними у прагненні жити за Божими законами та з людськими цінностями, цінностями цивілізованого демократичного світу.

Тож щиро дякуємо вам захисники й захисниці за те, що звільняєте від окупантів Україну! Нехай Ваш Ангел-охоронець завжди буде поряд і відвертає від вас ворога. Чекаємо вас з перемогою!
 

З повагою та від імені Горщиківської територіальної громади

голова Горщиківської сільської ради

Олексій ТУРОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь