Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Про продовження терміну перебування дітей в сім’ї патронатного вихователя

Дата: 21.12.2023 14:06
Кількість переглядів: 31

 

Україна

ГОРЩИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Коростенського району Житомирської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

13.12.2023 року

 

    № 72

 

 

 

 

 

 

 

 

           

Про продовження терміну перебування дітей в сім’ї патронатного вихователя

 

     Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 252, 254, 255 Сімейного кодексу України, пункту 14,15 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дітей в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2021 р. №893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною» та врегулюванням даної постанови під час дії військового стану, беручи до уваги, що діти набули статусу, позбавлені батьківського піклування 14.11.2023 року і вирішується їх подальше влаштування в сімейні форми виховання та рішення комісії з питань захисту прав дитини №12 від  13.12.2023 року, з метою забезпечення захисту прав малолітніх дітей, виконавчий комітет Горщиківської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Продовжити до 15.03.2024 термін перебування малолітніх дітей:  **********, 25.09.20*** року народження, **********, 08.09.20**** року народження, в сім’ї патронатного вихователя **********, що функціонує за адресою: Житомирська область, Коростенський район, с.******, вул.********.

 

2. Службі у справах дітей Горщиківської сільської ради (Андрієвській Н.С.) продовжити дію Договору про патронат над дітьми від 15.03.2023 та здійснювати контроль за його виконанням.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника служби у справах дітей Горщиківської сільської ради Андрієвську Н.С.

 

 

Сільський голова                                                       Олексій ТУРОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь