Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Павло Гнатович Галушкевич з села Жупанівка відзначає свій 90-ий День народження

Дата: 22.12.2023 14:04
Кількість переглядів: 273

Сьогодні свій ювілейний 90-ий День народження відзначає прекрасна людина, мудрий чоловік, добрий господар, багатодітний люблячий батько, ніжний, лагідний дідусь та прадідусь, уродженець села Жупанівка Горщиківської територіальної громади Павло Гнатович Галушкевич.

Фото без опису

Непроста доля була у чоловіка. Народився у часи Голодомору в Україні. Дитиною пережив всі жахи Другої світової війни, важкі часи геноциду та репресій українського народу, підняття країни з руїн.

Та все ж не здався, не зачерствів душею. Став сильніше, мудріше, навчився цінувати людські теплоту, душевність, сердечність. Знайшов справжнє кохання свого життя, відчув міцне плече друзів та однодумців.

У родині Павла Гнатовича з його коханою дружиною народилось троє дітей. Вже є внуки, правнуки, яких він обожнює, любить, яким дарує свою увагу, яким дає настанови як жити чесно, по-совісті, з любов’ю до рідного села, землі на якій народились.

Знають Павла Гнатовича в селі як доброго господаря, який досі тримає чималеньке господарство. Все життя віддано пропрацював на Омелянівському кар’єрі. Його поважали й поважають донині працівники підприємства, односельці.

Фото без опису

22 грудня привітати ювіляра з Днем народження, вручити квіти та продуктовий набір від імені Горщиківської сільської ради завітав голова громади Олексій Анатолійович Туровський. Від усього серця він побажав Павлу Гнатовичу міцного здоров’я, родинного затишку, тепла, добробуту.

До привітань долучається вся Горщиківська громада. Хай многії літа ще накує зозуля! Хай у вашому серці палає вогник віри, надії, любові! Ви приклад для молодого покоління, який хочеться наслідувати. Щасливої долі всім членам вашої родини, шановний Павле Гнатовичу!

Наталія Колєнова,

член Національної спілки журналістів України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь