Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

"Велике будівництво" на Житомирщині

«Велике будівництво»: з 2022 року Укравтодор повністю відмовиться від проєктів поточного середнього ремонту

На початку 2022 року набирає чинності державний стандарт України (ДСТУ) 8747. Згідно з ним вже з наступного року Служби автомобільних доріг у всіх нових дорожніх проєктах відмовляться від поточного середнього ремонту на користь капітального ремонту.

19:15 15.06.2021

Стало відомо, які «спортивні магніти» створять у регіонах за програмою «Велике будівництво»

В Україні стартував проєкт «25 спортивних магнітів», згідно з яким у кожному регіоні створять потужні спортивні центри, здатні приймати міжнародні змагання. Цей проєкт став новим напрямом програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», розповіла у блозі на УП народний депутат України Анна Путрова.

09:07 11.06.2021

В рамках програми "Велике будівництво" триває капітальний ремонт автодороги місцевого значення Олевськ-Покровське

Серед пріоритетів програми Президента «Велике будівництво» ремонт доріг. У 2021 році в Житомирській області планується побудувати / реконструювати майже 250 кілометрів доріг.

16:29 10.06.2021

«Велике будівництво»: На Хмельниччині Володимир Зеленський оглянув реконструкцію ділянки дороги Житомир – Чернівці та мосту через річку Бужок

Під час робочої поїздки до Хмельницької області, Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реконструкції автодороги державного значення Н-03 Житомир – Чернівці.

19:13 03.06.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко відкрив перше сучасне приймальне відділення у Новограді-Волинському. ФОТО

02 червня у місті Новоград-Волинський голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко взяв участь у відкритті першого із семи сучасних приймальних відділень, які планується побудувати в області у рамках Програми Президента «Велике будівництво».

10:05 03.06.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває реконструкція садочку у с.Слободище. ВІДЕО

На Житомирщині набирає обертів реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Зокрема в області продовжується розбудова соціальної інфраструктури задля забезпечення належного рівня життя та задоволення потреб жителів регіону.

10:02 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь