Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

"Велике будівництво" на Житомирщині

Велике будівництво на Житомирщині: триває реконструкція автодороги Н-03 Житомир – Чернівці

У рамках програми Президента України «Велике Будівництво» здійснюється реконструкція ділянки автомобільної дороги загального користування національного значення Н-03 Житомир – Чернівці км 52+250 – 58+000, що прилягає до шляхопроводу через залізницю. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, наразі підрядна організація зосереджена на монтажі армогрунтової підпірної стінки.

12:54 06.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Продовжуємо відслідковувати хід робіт із капітального ремонту доріг в області, – Віталій Бунечко

Для забезпечення подальшого соціально-економічного розвитку та підвищення рівня життя мешканців територіальних громад у Житомирській області тривають активні роботи з будівництва та ремонту доріг.

12:53 06.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває ремонт автодороги Сімаківка-Бараші-Пулини-Коростишів-Котлярка

Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060510 Сімаківка-Бараші-Пулини-Коростишів-Котлярка на ділянці км 61+321 – км 65+183.

14:46 29.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває капітальний ремонт міського плавального басейну у Бердичеві

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області продовжується розбудова спортивної інфраструктури задля реалізації загальнонаціональної програми «Здорова Україна».

13:01 29.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на завершальному етапі ремонт автодороги Ставище – Брусилів – Попільня

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Так, добігають кінця роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-11 Ставище – Брусилів – Попільня.

13:02 24.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває монтування системи зважування у русі поблизу села Андріївка

Біля села Андріївка на автомобільному шляху міжнародного значення М 21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (км 148+700 – 149+500) триває встановлення елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

10:52 24.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Жителі та гості Коростенського району із задоволенням користуються відбудованою дорогою, – Юрій Тарасюк

Про це повідомив голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк під час інспектування об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”, які реалізуються в районі.

10:41 23.09.2021

Віктор Градівський долучився до відкриття командного чемпіонату України серед ДЮСШ та СДЮСШОР з легкої атлетики

Сьогодні, 21 вересня, заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський та голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко взяли участь у відкритті командного чемпіонату України серед ДЮСШ та СДЮСШОР із 4-борства, який вперше проходить на Житомирщині.

14:09 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь