Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської ОТГ

В Горщиківському ліцеї проведені засідання методичних об'єднань мовно-історичного циклу та вчителів початкових класів

02 та 04 березня 2021 року в Горщиківському ліцеї проведені засідання методичних об'єднань мовно-історичного циклу та вчителів початкових класів.

12:01 05.03.2021

В Горщиківському ліцеї відбулося засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів

Сьогодні, 18 грудня, в Горщиківському ліцеї відбулося засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів. Учителі обмінялися досвідом щодо планування навчальних видів діяльності для досягнення очікуваних результатів у мовно-літературній освітній галузі НУШ. Переглянули та обговорили презентацію "Мій план інтегрованого навчального дня".

12:55 18.12.2020

Їх імена - безсмертні

З нагоди 75-ої річниці завершення Другої світової війни сьогодні в Горщиківському ліцею пройшли уроки пам’яті, а також в шкільній бібліотеці було організовано книжкову виставку, що розповіла учням навчального закладу про ті трагічні роки в історії всього людства.

15:00 02.09.2020

Ми працюємо над тим, щоб перебування дітей та дорослих в наших навчальних закладах було безпечним!

Відповідно до рекомендацій головного санітарного лікаря України з метою захисту дітей та дорослих навчальних закладів Горщиківської об’єднаної територіальної громади Горщиківською сільською радою були закуплені дистанційні прилади термометрії, миючі, дезинфікуючі засоби та антисептики, одноразові паперові рушники на суму 27 тис. грн. 

13:30 28.08.2020

Горщиківський ліцей готовий до початку нового навчального року

Нещодавно в цьому впевнились члени приймальної комісії у складі: начальника Горщиківського відділу освіти Олександра Молчанова, спеціаліста відділу освіти Олександра Рахвальського та працівниці держпродслужби в Коростенському районі Галини Білошицької.

11:19 22.08.2020

Випускний 2020, Горщиківський ліцей. ВІДЕО

Шановні наші випускники! Вітаємо вас із завершенням навчання в Горщиківському ліцеї! Бажаємо від щирого серця сміливо ступати на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади! Нехай старт у доросле життя буде веселим, нехай подальший ваш шлях буде ознаменований щастям і радістю!

14:16 31.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь