Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської ОТГ

Новорічні свята відбулись для дітей Горщиківського ліцею

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне – дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

14:09 30.12.2021

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському дитячому творчому конкурсі «Новорічна мрія»

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»,  Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».

09:55 16.12.2021

Використання гаджетів та корисна гімнастика для очей. Інструкція для батьків, вихователів та вчителів, як зберегти здоров'я дітей

Минулого року під час профілактичних медоглядів було виявлено зниження зору у понад 280 тисяч дітей у віці до 17 років. Але тривале перебування перед увімкненими екранами різних пристроїв впливає не лише на здоров’я очей. Загальне зниження рухової активності має негативні наслідки для всього організму.

14:41 09.12.2021

День Гідності та Свободи в Горщиківському ліцеї відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились у пам'яті українців

Протягом тижня були проведені: виховні години, інформаційні хвилини, уроки мужності, конкурс читців, перегляд документальних фільмів, флешмоб, патріотичний захід "З Україною в серці".

15:40 19.11.2021

11.11.2021 р. в м. Житомирі відбувся конкурс " Декоративний розмай", який проходив у комунальному закладі позашкільної освіти

"Обласний центр дитячої та юнацької творчості" Житомирської обласної ради. Приємно відзначити, що учениця 9 кл. Горщиківського ліцею Шатило Владислава у намінації "Штучні квіти" з композицією "Квіти українському солдату" посіла ІІ місце.

13:52 19.11.2021

До Дня села Горщиківська сільська бібліотека підготувала виставку. ВІДЕО

Талановиті, творчі, здібні. Саме так можна сказати про жителів села Горщик. І це буде правдою. Серед нас є люди, які своєю працею прославляють рідний край. І сьогодні, до Дня села Горщиківська сільська бібліотека підготувала виставку робіт наших талановитих земляків. 

09:48 08.11.2021

"Свято Осені" в Горщиківському ЗДО "Берізка" стало традицією

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В Горщиківському ЗДО "Берізка" стало традицією проводити "Свято Осені". Цього року воно пройшло 13 жовтня і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашеній з любов’ю залі.

10:27 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь