Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської ОТГ

Як зробити соцмережі безпечними для дитини? Гайди для батьків та освітян

Користування соцмережами та інтернетом розвиває уяву, дозволяє спілкуватися з друзями на відстані, але і створює певні ризики. Разом із ГО Stop_sexтинг ділимося порадами про те, як налаштувати соцмережі дитини, зрозуміти правила поведінки в них та створити безпечний інтернет-простір.

09:42 08.08.2023

Запрошуємо на тестовий запуск освітнього простору в нашій громаді!

З радістю хочемо поділитися з вами захоплюючою новиною! Відтепер ми маємо у нашому селі Горщик Горщиківський ліцей та філії Цифровий освітній центр– місце, де можна відкрити для себе світ нових можливостей та навчитися цифровим технологіям!

09:46 27.06.2023

16 червня 2023 року в Горщиківській громаді відбулася знакова подія - випускний бал

33 випускникам Горщиківського ліцею було вручено один з найголовніших документів про знання, людську зрілість та готовність до самостійного життя - свідоцтво про повну загальну середню освіту.

12:50 19.06.2023

Останній дзвоник - 2023 в Горщиківському ліцеї

02 червня 2023 року в Горщиківському ліцеї відбулися урочистості з нагоди святкування Дня останнього дзвоника, який дійсно став останнім для 33 випускників закладу. Позаду лишився ще один навчальний рік. Він приніс багато нових знань, нових перемог і досягнень. Але для одинадцятикласників цей дзвоник був особливо важливим, бо покликав їх у доросле життя.

11:21 03.06.2023

Добрі справи не залишаються непоміченими ― вони, як маяки, світять тим, хто чекає допомоги

У Горщиківському ліцеї знакова подія: проведено поточний ремонт спортивного залу за рахунок коштів місцевого бюджету. У ході ремонтних робіт було встановлено 16 сучасних енергозберігаючих світильників, частково поштукатурено та пофарбовано стіни, стеля, підлога, замінено 8 дверей.

18:18 18.05.2023

Педагог Горщиківського ліцею взяла участь у базовому тренінгу “Молодіжний працівник” для Житомирської області

10-13 травня Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з громадською організацією «Інститут Креативних Інновацій» та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відбулось проведення базового тренінгу «Молодіжний працівник» в Житомирській області.

11:36 17.05.2023

26 квітня виповнюється 37 років із дня найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття – аварії на Чорнобильській АЕС

ЧАЕС – стала символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів людей, накрила їх попелом безжалісної радіації, перетворюючи свої жертви в безпомічних людей.

09:42 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь