Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

Вітаємо з днем народження голову правління ПрАТ "Омелянівський гранкар’єр" Валерія Ганського

Шановний Валерію Францевичу, надсилаємо побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

11:12 21.06.2020

21 червня - День батька!

В День батька від імені Горщиківської громади я щиро вітаю всіх батьків зі святом!

11:06 19.06.2020

Вітаємо з Міжнародним днем друзів!

Наші людські взаємини, які ми характеризуємо цим прекрасним словом, настільки унікальні, що ніяке інше слово просто не підійшло би. Дружба - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Не буде байдужим, може тільки до дрібниць, які і так всім заважають. Він або вона сповнені відвертості, але немає більш надійної людини, щоб зберегти якусь важливу таємницю. Позитивність дружніх відносин важко заперечити. Вона цінувалася завжди і в усі часи.

10:24 09.06.2020

Щиро і сердечно вітаємо з днем народження Миколу Мельника!

Сьогодні свій день народження відзначає директор територіального центру соціального обслуговування НСП Коростенського району, депутат Коростенської районної ради VІІ скликання Микола Миколайович Мельник!

12:49 08.06.2020

Вітаємо працівників місцевої промисловості!

В день професійного свята від усієї душі хочемо привітати працівників місцевої промисловості та побажати їм здоров’я, добра, професійної наснаги та сімейного благополуччя.

09:52 07.06.2020

Зі святом Святої Трійці!

У свято Трійці від чистого серця бажаємо мирного, доброго, щасливого життя, в якому не буде ні бід, ні смутку. Нехай ваша дорога, шановні друзі, буде встелена квітами радості, нехай на вашому життєвому шляху розпускаються гілки надій, нехай Пресвята Трійця пошле світло благодаті і щирої любові для вас і ваших близьких. Зі святом!

09:51 07.06.2020

Щиро вітаємо з днем народження Олену Лопко!

Сьогодні ми щиро і сердечно вітаємо з Днем народження спеціаліста ІІ категорії з соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю Горщиківської сільської ради Олену Лопко!

15:01 05.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь