Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Безбар’єрність

#Тияк?: Спецсезон подкасту від The Village Україна присвячений темі здоровʼя під час війни

Де знайти межу між болем і задоволенням, чи можна вилікувати дофамінову залежність і як замінити нездорову звичку здоровою. Гостею подкасту «Простими словами» цього тижня стала Анна Лембке — докторка медичних наук, авторка бестселера про компульсивні залежності «Дофамінове покоління».

08:47 29.08.2023

#безбар’єрність: Що варто знати про безбар’єрність?

Чимало років безбар’єрність асоціювалася у багатьох людей лише з подоланням фізичних перешкод – облаштуванням пандусів і підіймачів. Насправді ж це поняття ширше і стосується, без перебільшення, кожного.

17:40 18.08.2023

#безбар’єрність: До уваги громадськості! Триває навчання щодо підвищення знань, як діяти в надзвичайних ситуаціях людям з інвалідністю

Як повідомляє представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк, офіс Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю спільно із Державною Службою України з надзвичайних ситуацій запрошують організації громадянського суспільства, центри комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, зацікавлених осіб, до підвищення знань, як діяти в надзвичайних ситуаціях людям з інвалідністю, що мають проблеми із слухом, зором, ОРА, ментальними захворюваннями та іншими обмеженнями в здоров’ї, які вимагають особливих дій в ситуаціях ризику.

09:08 24.07.2023

#Безбар’єрність: Неля Ковалюк оглянула роботу реабілітаційного табору «Надія» Карітас – Спес

Представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк відвідала реабілітаційний табір «Надія» Карітас – Спес, який знаходиться в с. Зарічани поблизу Житомира. Вона поспілкувалася з дітьми та молоддю з інвалідністю різних нозологічних груп, які проходять реабілітацію у таборі та їхніми батьками. Зокрема, це ВПО з Луганської, Донецької, Херсонської, Миколаївської областей. З ними у таборі працюють фахівці Попаснянського центру реабілітації «Лелека», який був релокований у зв’язку з повномасштабною війною рф проти України.

16:41 12.07.2023

#Безбарєрність: Неля Ковалюк долучилася до практичного семінару «Доступність громадського середовища для жінок з порушенням зору»

Днями представниця Урядової уповноваженої в Житомирській обласній військовій адміністрації Неля Ковалюк взяла участь у практичному семінарі «Доступність громадського середовища для жінок з порушенням зору», який відбувся у співпраці та за підтримки Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України, Житомирської громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.», Фонду Швидкого Реагування та США.

09:42 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь