Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Безбар’єрність

#Безбарєрність: Неля Ковалюк долучилася до практичного семінару «Доступність громадського середовища для жінок з порушенням зору»

Днями представниця Урядової уповноваженої в Житомирській обласній військовій адміністрації Неля Ковалюк взяла участь у практичному семінарі «Доступність громадського середовища для жінок з порушенням зору», який відбувся у співпраці та за підтримки Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України, Житомирської громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.», Фонду Швидкого Реагування та США.

09:42 27.06.2023

#безбар’єрність: У Бердичівській міській лікарні запрацював гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

На базі акушерського відділення КНП “Бердичівська міська лікарня”, розташованого у “Центрі жінки”, почав функціонувати гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу.

08:51 15.06.2023

#безбар’єрність: НАДС створило Методичні рекомендації з питань формування безбар’єрності на робочому місці в державних органах

Національне агенство України з питань державної служби розробило Методичні рекомендації з питань формування безбар’єрності на робочому місці в державних органах. Ознайомитися з рекомендаціями можна за посиланням.

11:33 17.05.2023

#безбар’єрність: Неля Ковалюк долучилася до вебінару щодо влаштування тактильних смуг для людей із порушеннями зору

25 квітня відбувся вебінар «Тактильні смуги — доступність відкритих громадських просторів для людей із порушеннями зору. Методичні рекомендації».

12:23 01.05.2023

Віталій Бунечко: Сьогодні у Житомирі відбулася конференція «Безбарʼєрна Україна»

Сьогодні у Житомирі відбулася конференція «Безбарʼєрна Україна». Такі заходи за ініціативи першої леді України Олени Зеленської проходять зараз по всій країні. Їх головна мета – привернути увагу громадських організацій, влади на місцях та загалом суспільства до необхідності розбудови безбар’єрного простору навколо нас.

12:43 27.04.2023

На «Дія. Безбар'єрність» є спеціальний розділ «Шукачам роботи»

Як знайти роботу, коли вам за 60, чи можливо при цьому змінити фах? А що складніше — це, чи знайти ту саму найпершу роботу, коли досвіду ще зовсім немає? Можливо — усе. Й підтвердження цьому — особисті історії літніх людей, які безмежно надихають, і поради для молодих фахівців, що шукають, як набути досвіду.

13:35 20.04.2023

#безбар’єрність: У Києві відбувається круглий стіл “Різноманіття. Рівність. Єдність”

Наразі у Києві відбувається Круглий стіл за підсумками реалізації проєкту “Різноманіття. Рівність. Єдність”, організований Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.

12:26 20.04.2023

Віктор Градівський долучився до консультативної онлайн-зустрічі щодо створення безбар’єрного простору Житомирщини на 2023-24 роки

06 квітня, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський долучився до консультативної онлайн-зустрічі щодо розробки флагманських проєктів у межах виконання плану заходів зі створення безбар’єрного простору на 2023-2024 роки.

10:42 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь