Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Безбар’єрність

Олена Зеленська презентувала на Франкфуртському книжковому ярмарку «Довідник безбар’єрності»

Під час візиту до Німеччини перша леді України Олена Зеленська презентувала на Франкфуртському книжковому ярмарку  «Довідник безбар’єрності», а також взяла участь в інтерв’ю-дискусії на запрошення журналу Brigitte.

16:52 25.10.2022

Безбар’єрність: про самодопомогу та підтримку інших людей у стресі – у новому розділі Довідника

Піклуватися про свій психологічний стан і надавати підтримку тим, хто поруч – зараз це нагальна потреба для всіх нас. Війна породжує потужний стрес, але проти нього також є зброя.

16:52 11.10.2022

Бізнес без бар’єрів: учасник спільноти Yakaboo опублікував свіжі поради у рубриці «Книжковий психолог»

Про це розповіли у ГО «Безбар’єрність». Так, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів» книжковий онлайн-магазин  Yakaboo опублікував свіжі поради у своїй постійній рубриці #Книжковийпсихолог.

08:52 06.10.2022

Безбар’єрність: Набули чинності оновлені ДБН з інклюзивності, — Олексій Чернишов

З 1 вересня в Україні набули чинності оновлені державні будівельні норми зі створення безбар’єрного простору в Україні, які були затверджені Міністерством розвитку громад та територій України у 2021 році. Йдеться про ДБН «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення», а також норми стосовно будівництва та реконструкції закладів освіти, дошкільної освіти та благоустрою територій. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Україні Олексій Чернишов.

10:41 05.09.2022

«Довідник безбар’єрності» отримав нові ілюстрації – про історії різних людей у воєнний час

Про це повідомляє  на своїй Фейсбук-сторінці ГО «Безбар’єрність». Авторкою нових ілюстрацій є Ольга Дегтярьова, яка раніше створила цикл картинок для Довідника «Безбар’єрність – це…».

13:54 12.07.2022

Олена Зеленська про перший розділ «Альбому безбар’єрних рішень»

Перша леді України Олена Зеленська наголосила, що 1-й розділ «Альбому безбар’єрних рішень» не тільки про архітектуру, а й про психологію. Бо правильний простір починається з цінностей – із розуміння того, що всім нам, із розмаїттям наших фізичних станів, потрібне однаково зручне середовище.

12:42 15.02.2022

«Довідник безбар’єрності» відтепер доступний українською жестовою мовою

У «Довіднику безбар’єрності» – посібнику з нової етики спілкування без ярликів, стереотипів чи образливих слів, з’явився переклад українською жестовою мовою. Відтепер проєкт, який розкриває знання про безбар’єрність та її філософію, і сам трансформувався у безбар’єрний.

09:55 15.02.2022

Перетворюємо разом простір навколо на безбар’єрний

Коли пісок потрапляє в очі, людина на якийсь час має обмеження зору. Після напруженого тренування при кріпатурі м’язів людина має обмеження в рухах. Коли ми слухаємо музику в навушниках, часто не чуємо зовнішній шум.

09:42 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь