Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вас примусили до заподіяння шкоди? Чи є це кримінальним злочином?

Вас примусили до заподіяння шкоди? Чи є це кримінальним злочином?

стаття 40 КК України: не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність особи, яка заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, вчинена під безпосереднім впливом фізичного примусу, внаслідок якого особа не могла керувати своїми вчинками

11:41 24.05.2022

Нагадуємо: запроваджено кримінальну відповідальність за фото- та відеозйомку переміщень ЗСУ в умовах воєнного або надзвичайного стану

Нагадуємо: запроваджено кримінальну відповідальність за фото- та відеозйомку переміщень ЗСУ в умовах воєнного або надзвичайного стану

Служба безпеки України повідомила, що затримала мешканця Львівщини, який виклав у тікток відео про рух української військової техніки. Як зазначили в СБУ, відео дозволяло ідентифікувати на місцевості переміщення колони Збройних Сил України та встановити вид і кількість озброєння.

11:40 24.05.2022

23 травня - День Героїв

23 травня - День Героїв

Це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Передусім це свято лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. День Героїв відзначають понад сімдесят років. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначити 23 травня як День Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.

09:05 23.05.2022

Сьогодні День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу

Сьогодні День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу

18 травня 1944 року, під час Другої світової війни, радянська влада розпочала депортацію кримських татар. Понад 20 років радянська влада повністю заперечувала злочинний характер своїх дій. У 1967 році Верховна Рада СРСР визнала необґрунтованість тотального звинувачення кримських татар, але на відміну від інших «покараних народів», вони не отримали права повернутися до Криму. Лише 1989 року радянським парламентом депортація була визнана незаконною та злочинною.

09:08 18.05.2022

Щиро вітаю усіх вірян східного обряду з величним  святом – Різдвом Христовим!

Щиро вітаю усіх вірян східного обряду з величним святом – Різдвом Христовим!

Шановні жителі Горщиківської територіальної громади, Христос Воскрес! Це найбільше свідчення перемоги життя над смертю, світла над темрявою! Сьогодні ми по-новому переживаємо боротьбу добра і зла, ми є свідками і учасниками цього непростого протистояння. 

08:00 24.04.2022

Чому не можна випалювати траву навесні

Чому не можна випалювати траву навесні

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Навесні торішня трава швидко висихає і легко загоряється від сірника, цигарки.

10:10 14.04.2022

Психологічна допомога під час війни

Психологічна допомога під час війни

24 лютого життя кожного українця перевернулося з ніг на голову. Ми зіткнулися з пеклом війни, про яке абсолютна більшість із нас знала лише з книг та фільмів. Страх, тривога, відчай, апатія, втрата сенсу — з такими почуттями багато людей просинаються у своїх домівках та підвалах, в тимчасових притулках по всьому світу. Щоб допомогти українцям пережити ці страшні дні та віднайти втрачені опори, психологи та психотерапевти безкоштовно надають консультаційну допомогу. Ми зібрали всі пропозиції в один список.

15:48 16.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь