Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Володимир Зеленський обговорив з головами ОДА виплату надбавок лікарям

Володимир Зеленський обговорив з головами ОДА виплату надбавок лікарям

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком, головами обласних державних адміністрацій, міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та першим заступником керівника Офісу Президента Сергієм Трофімовим щодо виплат надбавок лікарям, які безпосередньо працюють з хворими на COVID-19.

08:47 13.05.2020

Послаблення карантину не скасовує правил безпеки щодо COVID-19

Послаблення карантину не скасовує правил безпеки щодо COVID-19

Дотримуватися правил безпеки в умовах пандемії COVID-19 слід незалежно від того, діє карантин чи ні. Це необхідно як на індивідуальному, так і на груповому рівні, попри те що з 11 травня почалося поступове послаблення карантинних обмежень. На цьому наголошують у Центрі громадського здоров’я України.

08:20 13.05.2020

Шановні медичні сестри!

Шановні медичні сестри!

З нагоди Вашого професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я! Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

09:00 12.05.2020

Рекомендації щодо надання послуг в умовах боротьби з поширенням COVID-19

Рекомендації щодо надання послуг в умовах боротьби з поширенням COVID-19

Вже з 11 травня починається послаблення карантинних обмежень. Всі заклади, які розпочнуть роботу, повинні дотримуватися правил безпеки: соціальне дистанціювання, масковий режим, регулярна дезінфекція тощо.

08:30 11.05.2020

Щиро вітаємо з Днем матері!

Щиро вітаємо з Днем матері!

Милі жінки, чиє покликання — бути матір’ю, а значить, підтримкою, опорою і захистом своїй дитині, вітаємо Вас з чудовим святом! Нехай у Вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення Ваших дітей, нехай Ваші серця будуть зігріті їх любов’ю і турботою, нехай завжди у Вашому домі буде тепло, затишок, достаток і радість.

08:00 10.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь