Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

З Днем Конституції України!

Щорічно, 28 червня, ми відзначаємо державне свято, що визначило долю України як країни вільної, незалежної, суверенної, країни європейської - День Конституції України.

08:23 28.06.2022

Шановні медичні працівники! Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом!

19 червня ми будемо вітати людей надзвичано важливої, відповідальної професії - медичних працівників. У світі немає нічого дорожчого, ніж життя, а міцне здоров’я – це запорука життя щасливого. І саме Ви, медики, прикладаєте чимало зусиль аби прийти на допомогу кожному пацієнту, вдихнути в нього віру в скоріше одужання та зберегти життя. Дякуємо Вам за Вашу невтомну працю, професіоналізм та    відданість найгуманнішій з професій!

08:00 17.06.2022

З Днем журналіста, дорогі друзі!

Шановні журналісти України та Коростенського району, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Журналістика є однією з головних основ, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Журналісти - майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

09:00 06.06.2022

Олексій Туровський: У перший літній і сонячний день привітати хочу всіх діточок з чудовим святом дитинства Днем захисту дітей!

Від усієї душі, сердечно хочу сьогодні побажати не знати, що таке сімейне насильство, образа, злість, біль, гіркота і розчарування. Хочу аби діти України жили під мирним українським небом та раділи життю, були по-дитячому наївними, безпосередніми, любили життя і були огортані турботою, ніжністю, ласкою батьків!

07:41 01.06.2022

Сьогодні Україна та світ відзначає День Європи

Щороку кожної  третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. У 2022 році День Європи в Україні припадає на 22 травня.

08:17 21.05.2022

Сьогодні День сімейної медицини

Від щирого серця та з почуттям глибокої вдячності за важку та надзвичайно важливу справу від імені усієї Горщиківської територіальної громади сьогодні вітаю всіх лікарів сімейної медицини України та Коростенщини. Особливо теплі слова хочу сказати сімейному лікарю, якого знають і шанують в кожній домівці нашої громади, який віддає себе людям, дбає про наше з вами здоров’я - Юлій Вікторівні Мельниченко.

16:08 19.05.2022

Сьогодні, 15 травня— Міжнародний день сім’ї.

Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу. Саме родина — це опора та надія  для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними, а наші справи та вчинки знаходять сенс.

15:32 15.05.2022

Сьогодні в Україні відзначають День матері

Від щирого серця з почуттям глибокої поваги та любові сьогодні хочу привітати всіх матерів Горщиківської територіальної громади та побажати міцного здоров'я, довгих і спокійних років життя, мирного неба.

08:10 08.05.2022

8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні Україна вшановує пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв Другої світової війни, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства, забравши від 50 до 85 мільйонів життів по всьому світу.

08:00 08.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь