Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

В Україні 11 вересня святкують професійне свято День танкіста

У цьому році як ніколи важливо привітати наших військових та підтримати їхній бойовий дух. На сьогодні механізовані та танкові війська становлять основу Сухопутних військ України. Їх завдання під час військових дій – захоплення та утримання зайнятих районів, рубежів та позицій, відбиття ударів противника, прорив оборони ворога та розгром його військ. Можуть діяти у складі морських та повітряних десантів. До складу військ входять механізовані та танкові дивізії та бригади.

11:35 11.09.2022

200 днів Незламності

200 днів Україна та українці протистоять підступному ворогу. 200 днів ми доводимо, що ми справжні патріоти рідної землі.

11:33 11.09.2022

З Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!

23 серпня – День Державного Прапора України! Сьогодні ми вшановуємо одну із головних національних святинь, яка несе в собі сакральні для кожного українця поняття – силу і волю, мужність і міць, славу предків і віру в майбутнє.

07:46 23.08.2022

З Днем Державності України!

Україна сьогодні, 28 липня, вперше відзначає День української державності. Запровадити нове державне свято, яке відзначатиметься у день хрещення Київської Русі-України 28 липня, запропонував торік Президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України. Тоді ж глава держави підписав відповідний указ про затвердження Дня державності. 

11:54 28.07.2022

Олексій Туровський вітає жителів Горщиківської громади з Днем родини!

Сьогодні, 8 липня, в Україні святкують День родини. Звичайно, в умолвах повномасштабної війни росії проти України нам з вами не до святкувань, проте хочу відзначити - всі ми з вами одна велика, дружня родина Горщиківської територіальної громади і всі ми варті найкращих побажань.

11:42 08.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь