Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

Сьогодні День визволення України від нацистських загарбників

78 років тому наші та окупаційні війска остаточно вигнали нападників з наших земель. Війна пройшлася територією України. Нас вбивали, катували, знищували нашу архітектуру, намагалися стерти нашу історію.

11:15 28.10.2022

Гурт "Намисто" вітає захисників України та дарує онлайн-концерт

Цього року День захисників і захисниць України набув особливого значення для нашої країни. 14 жовтня ми вітаємо тих героїв, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє.

10:00 14.10.2022

Вітання захисникам України!

Шановні наші воїни-захисники! Щиро вітаю вас із Днем захисника і захисниці України, Святою Покровою, Днем створення Української Повстанської Армії, святом українського козацтва!

08:00 14.10.2022

2 жовтня в Україні святкують День територіальної оброни

Сьогодні, як ніколи, важливо привітати мужніх захисників та захисниць, які боронять рідну країну від агресора. Мужність, честь, сила і відвага — тільки кращі з кращих склали присягу в лавах Збройних сил України.

09:43 02.10.2022

Шановні бібліотекарі Горщиківської громади!

Щиро вітаємо вас із професійним святом! Бажаємо, щоб у ваших бібліотеках було багато читачів, панувала чарівна атмосфера, щоб у вашому житті завжди були мир і спокій, здоров'я ніколи не підводило. Нехай книги дбайливо і вірно зберігають цікаву інформацію і разом з вами радують читачів.

13:38 30.09.2022

Привітання з Днем працівника освіти

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви! 2 жовтня ми відзначаємо ваше професійне свято – День працівника освіти! Свято людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

09:51 30.09.2022

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Шановні ветерани та люди старшого покоління! 1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

09:50 30.09.2022

Шановні  усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі! 

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

09:49 30.09.2022

Привітання з Днем бібліотекаря!

Шановні працівники бібліотек та фахівці бібліотечної справи!  Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

09:45 30.09.2022

Традиційно у вересні відзначаємо Всеукраїнський День дошкілля

Робота вихователем не кожному під силу – це нелегкий щоденний труд і велика відповідальність перед батьками, державою і самими вихованцями в першу чергу. Адже те, що вкладається в розвиток дітей в дитинстві, впливає на їх особистісний розвиток в майбутньому.

09:00 25.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь