Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

Шановні автомобілісти та дорожники, ветерани галузі!

День автомобіліста і дорожника – це професійне свято не тільки водіїв, а й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов’язок. Без цих людей і їхньої відданості професії та почуття відповідальності неможливе повсякденне життя.

07:39 31.10.2021

Шановні захисники і захисниці незалежної України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

08:00 14.10.2021

Вітаємо з Днем Віри, Надії, Любові та їх матері Софії та Днем усиновлення!

30 вересня День святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Саме в цей день в нашій державі відзначається День усиновлення. Цей день символізує милосердя, сподівання та надію людини на краще життя, а дитині, яка залишилася без підтримки найрідніших людей – усиновлення, опікунство, наставництво дарує затишок, любов та турботу.

09:59 30.09.2021

Дорогі бібліотекарі та просто поціновувачі літератури, вітаємо вас з Днем бібліотек!

Завдяки цим установам зв’язок між людиною і книгою все ще живий, хоча його і витісняють сучасні технології. Бібліотека — це зосередження мудрості віків і сховище знань людства. Саме в бібліотеках ми черпаємо той заряд моральної енергії і знань, що дозволяє нам бути культурними людьми.

09:56 30.09.2021

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської сільської ради щиро вітає працівників дошкільної освіти ЗДО " Берізка" та " Сонечко" з професійним святом!

Нехай тепло і турбота, які ви віддаєте своїм вихованцям, повертаються до вас міцним здоров'ям, любов'ю та фінансовим благополуччям. Нехай дітки дарують вам тільки позитивні емоції, заряджаючи молодістю та енергією!

17:42 26.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь