Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

З Днем вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС!

14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

15:36 14.12.2021

Сердечно вітаю жителів Горщиківської територіальної громади з Днем місцевого самоврядування!

Сьогодні свято української громади. Адже День місцевого самоврядування - це подія, що не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.

09:13 07.12.2021

Шановні військовослужбовці, воїни, ветерани війни і Збройних Сил України!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! День Збройних сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна лишається суверенною незалежною державою.

08:01 06.12.2021

Сердечно вітаємо з Днем народження голову Коростенської РДА Юрія ТАРАСЮКА!

З нагоди Дня народження щирі вітання адресуємо Вам, шановний Юрію Володимировчиу, авторитетному керівнику, професіоналу своєї справи та порядній людині з особистою принциповою позицією.

08:57 01.12.2021

Вітаємо з Днем української мови та писемності!

Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але я впевнений, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури.

09:16 09.11.2021

Шановні друзі, односельці, жителі села Горщик! Від усієї душі та серця вітаємо всіх з Днем села!

Сьогодні кожного з тих, хто народився, виріс та живе в Горщику переповнює гордість за свою малу Батьківщину. Адже тут живуть і працюють, народжують і виховують дітей надзвичайні люди – добрі, чуйні, розумні, працьовиті. Тут в кожній родині плекається рідна українська мова, зберігаються та примножуються народні та сучасні традиції, оберігається історична спадщина наших земляків, твориться історія Горщиківської територіальної громади, центром якої є наше село.

09:00 08.11.2021

Сердечно вітаємо залізничників, ветеранів залізничного транспорту з професійним святом – Днем залізничника!

Завдяки вашій наполегливій самовідданій праці українська залізниця динамічно розвивається, невпинно зростають обсяги пасажирських та вантажних перевезень, з'являються нові швидкісні маршрути, відновлюються й будуються вокзали, удосконалюється й модернізується рухомий склад, десятки тисяч пасажирів щодня з комфортом дістаються потрібного пункту призначення – їдуть на роботу, додому, відвідують рідних і близьких, подорожують.

09:11 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь