Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Скажи чесно, ти як?

Скажи чесно, ти як?

Пропоную короткий тест. Відкрийте, будь ласка, месенджер. Що ви найчастіше питаєте в ньому – сьогодні, цього тижня, увесь цей рік? А що питають у вас?

11:06 25.03.2023

#МістаГерої: Слава, якої не хотіли: як міста-Герої України виборювали свою свободу

#МістаГерої: Слава, якої не хотіли: як міста-Герої України виборювали свою свободу

Слава, якої не хотіли. Відомість, якої не прагнули. Але їхні назви тепер знає весь світ. Маріуполь, Херсон, Буча, Бахмут... Цей перелік незмірний. Упродовж цього року українські міста та села були на вустах цілого світу. Світлини на обкладинках найвідоміших газет та журналів, репортажі на найбільших телеканалах світу.

11:06 25.03.2023

«Ми захищаємо свою землю і свою Батьківщину» — доброволець штурмової бригади «Лють» Петро Вашай. ВІДЕО

«Ми захищаємо свою землю і свою Батьківщину» — доброволець штурмової бригади «Лють» Петро Вашай. ВІДЕО

Із початку повномасштабного вторгнення 26-річний Петро займався волонтерством. Він доставляв допомогу на передову та вивозив загиблих із поля бою, але згодом твердо вирішив, що треба брати до рук зброю.

17:03 23.03.2023

Наші #МістаГероїв

Наші #МістаГероїв

Навесні 2022-го ми звільнили від окупанта північні регіони України. Завдяки міці сил оборони й безпеки та сміливості всіх наших людей нам вдалося вистояти. Світ побачив, на що здатні українці. Усе це заряджало на подальшу боротьбу й повернення нашого прапора всюди: у Куп’янськ, Балаклію, Ізюм, Херсон. І після півночі – успішне звільнення рідної землі на півдні. Щоб далі – на сході. Далі – у Криму. До повної деокупації нашої суверенної території. До нашої повної перемоги.

15:46 23.03.2023

Відповідальність та штрафи за спалювання сухої трави

Відповідальність та штрафи за спалювання сухої трави

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.

15:44 23.03.2023

Невідкладна допомога для громад в рамках реалізації проєкту  #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу

Невідкладна допомога для громад в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу

Розуміючи важливість підтримки жителів України, внутрішньо переміщених осіб в непростий час війни, в Україні створено ряд ініціатив, що направлені на задоволення нагальних потреб громад.

20:01 20.03.2023

Набір до лав Гвардії наступу триває

Набір до лав Гвардії наступу триває

Охочі приєднатися – робіть свій вибір уже сьогодні. Залишилося лише 2 тижні, щоб зробити свій остаточний вибір на користь боротьби та свободи.

15:06 20.03.2023

Продовжує діяти Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%»!

Продовжує діяти Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%»!

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики   райдержадміністрації інформує про те, що у 2023 році продовжує діяти Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%», яка була запроваджена з ініціативи Президента України та Кабінету Міністрів України з метою підтримки інвестиційних проєктів мікро- та малих підприємств, що сприятиме створенню нових робочих місць, легалізації  та розширенню діяльності малого бізнесу, імпортозаміщенню та поверненню трудових мігрантів.

15:05 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь