Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті Чорнобильської трагедії

День пам’яті Чорнобильської трагедії

Чорнобильська катастрофа – екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року, розташованої на території України. Руйнування мало вибуховий характер, реактор був повністю зруйнований і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин.

06:51 26.04.2023

#ГвардіяНаступу: Хартія здобуває волю

#ГвардіяНаступу: Хартія здобуває волю

«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ. Її бійці обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ. Хартійці захоплювали та знищували військову техніку й піхоту ворога. Вели тривалу оборону ділянки фронту в зоні відповідальності (с. Руська Лозова та с. Стельмахівка). Проводили аеророзвідку та коригування вогню артилерійських систем. «Хартія» — це єдиний добровольчий підрозділ у Бахмуті. Тепер новий етап підрозділу, адже «Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України.

08:23 25.04.2023

Відповідальність за спалювання сухої рослинності

Відповідальність за спалювання сухої рослинності

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.

20:01 20.04.2023

Допомога в рамках проекту «Важливий кожен» для жителів Горщиківської громади

Допомога в рамках проекту «Важливий кожен» для жителів Горщиківської громади

Великдень люди завжди чекають з нетерпінням. Особливо важливим цей день є для людей похилого віку. На схилі своїх літ вони як ніхто розуміють важливість підтримки один одного, допомоги один одному, важливість простої людської уваги та поваги. В ці великодні дні вони, як і усі ми, очікують на свято – свято перемоги добра на злом, світла на темрявою, життям на вічністю.

15:59 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь